My heart beats while I’m leaning on your shoulders

RAYA KVSM PART 1
Saturday, August 27, 2016 | 0 comments





Assalammualaikum, buat semua.. so haii *lambai tangan*
aicehh macam ada je yang jenguk blog sara ni kan.. hehe takpe labai tangan sorang2 pun tak jadi masalah..

so lately,, mmg sara rasa macm kurang keyakinan dekat dalam diri sarah ni.. apa yang kurang apa yang sarah tertinggal pun sarah tak tahu..
serius sarah cakap.. mmg susah nak trust kawan sakrang ni.. sebab apa? sebab banyak yang fake..
kawan bila perlu lepas tu hilang,.
aku rasa kann.. aku mmg dari dulu kot.. tak pernah ada kawan baik yang stay..
aa mmg ada tapi nak cakap stay sampai ada untuk each other dalam drama macam takde je..
tapi i think aku ada kawan baik yang sorang ni.. hee... farhan lah aku rasa kawan terbaik yang pernah hadir dalam hidup aku..
mungkin aku tak boley ada kawan baik perempuan kot.. and bila fikir balik aku mmg dah dihadiahkan kawan baik dari dalam perut kott.. my twin.. 
so aku anggap je yang Allah ada rancangan dia sendiri kita sebagai hamba dia kena redha je..
tapi aku still nak tingkat apa yang kurang dalam diri aku.. 
inshAllah.. semua dengan redha Allah. semoga aku berada lindungan Allah. amin..

mm.. haritu kat asrama aku mimpi adalah 2 atau 3 ekor hantu duk tenung aku tepi loker.. pehh punya mimpi.. bangun2 terus aku ingat nasibbb mimpi beb! NASIB!.
mukaa deme mmg seram cakap..
pergh... kalau lah betoi tak cukup kaki rasanya nak lari.. hahaha!!

and thenn! ouhh.. tuu gambar atas tuukan.. haaaa! itu masa raya baru baru ni tuu raya KVSM... srah and MR F jadi pengacara majlis.. heee!

aku serius suka gilaa.. mane tak nya bende yang aku berangan kot.. aku dan MR F jadi MC  tutup its become truth! OMG! alhamdulillah! hahahah.. excited gilaa bebe sampai baca skrip tak henti henti praktis... hehe so cute betoi..
aku bahagia sangat..

and tahun ni raya DI KVSM yang Terakhirr...! so brought you this some of picture that i alrady taken. lve this moment enjoy.. love love S




CANCER POCKET?
Tuesday, March 15, 2016 | 0 comments

hahaha.. macam kelakar jekann bunyi dia and yesss! mmg kelakar hee..

haha btw sarah cuti seminggu and then tup tup baru je nak rehat ni haaaa! bapakkk banyak assigment yang diberi agak-agak bila aku boley rehat haa!..
aha tapi takpe aku redha.. redha dia punya redha sampai tahap tak nak usik langsung dah skrg ni nampak tak malasnyaa.. takpe esokla aku usik dont worry..

okey.. malas nak buka cite pape.. so now sarah pejam celik pejam celik dah last year for KV ni.. yelahh dulu masok tak tahu pape kepada tahu lah  sikit sikit skrg nii.. 

haha btw.. sarah harap sangat denga  kemahiran yang serba sedikit dpt menbantu sarah menjalani kehiduppan seba tidak kena ni.. lagi lagi cancer pocket  ni kann??

haaa  good for melahh..

CANCER POCKET??
and yess skrng ni tegah zaman si pak jib tu kita kena bawak banyak bersabarlah.. dengan ekonomi yang kegautan agak tenat.. ditambahkan pula kekuasaan Allah malaysia ni yang sudah agak panas cuaca nyaa kita kena bawa banyak banyak bersabar ye semua sahab at ku skalian.. ini dugaan buat kita semua..

bagi yang etol betol tengah cancer pocket tu saya nak memberitahu sekrg ni bukan masanya zaman nk pilih kerja.. apa kerja dapat kita grab je.. kalau boleh ada peluang bissness kita bissness... 

jangan kita apa orang cakap kita yang nak berjaya bukan mereka.. 
pasti ada jalan 
inshAllah..
banyakkan berdoa..
buat solat dhuha..
deprmurahkan rezeki ye sahabat ku inshaAllah..

okeyy.. for all information gais.. sarah mmg tegah bermalsalah sekrag ni.. yang si warden tuu.. ntah apalah..katanya nak buang sarah dariasrama ntahlah nak.. buntu giler skrg ni..

_SILABERIKATAKATAPOSITIVE_